16 Mayıs 2017 Salı

Geçti mi anneler günü? Anneliğin belli bir günü mü varmış yahu,?



            Anlayamıyorum, bir tanecik olsun anlam yükleyemiyorum. Yoksa bende bir tuhaflık mı var?

           Neden bir başkasının teşvikiyle annemi hatırlayayım da çiçek vs. Alayım ki? Niye bize "al sana anneler günü, hadi para harca. Harca ki ona değer verdiğini görsün"ü dayatıyorlar. Ayrıca biz bu kadar mal mıyız ki buna boyun eğiyoruz?
         
        Yooo hiçte değiliz, hepimiz aklı başında insanlarız, yapmayız öyle saçma şeyler. Sırf sürü bunu yapıyor diye, biz sürüye uymayız. Çünkü biz aklını kullanabilen, duygularını yönetebilen bilinçli varlıklarız, öyle miyiz?

          Manitanın günü, ananın günü, babanın günü, ebenin günü daha uzatayım mı? Uzatıp seni daha çok sinir edeyim mi? Napacan? Offline mı olacan? 😄

        Para harca, daha çok harca, daha da çok harca. Tüket, daha çok tüket, daha da çok tüket! Çünkü sürü bunu yapıyor. Bir konuda anlaşalım, para ticaret birimidir, sevgi gösterme aracı değil. Eğer sen sevgiyle ticareti aynı tencerenin içinde pişirmeye çalışırsan cırcır olursun/edersin.

        Güzelim, bebeğim, canısı aşk, sevgi,şefkat vb. duygularını bu şekilde gösteremezsin. Bu şekilde anca samimiyetsizliğini gösterirsin. Senede sadece bir gün mü hatırlanır lan anne baba eş dost, ulusal bayram mı bu, kandil mi bu? Ne alakası var!

     Bi kendinize gelin yeter yahu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu çocuklar bizimle mutlu mu?

               Anladığım kadarıyla çocuk dediğimiz yaradılış, mutlu doğuyor ve hatta mutlu olmaya devam ediyor. Ta ki sahip olmayı öğr...